Autobedrijf J. Beernink zorgt ervoor dat u zorgeloos onderweg bent. Zo verzorgen we graag het onderhoud en repareren we uw voertuig wanneer nodig. U kunt bij ons terecht bij onderhoud aan en/of reparatie van personenwagens en bedrijfswagens tot 3500 kg.

Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda, maar ook andere merken hebben geen geheimen voor ons.

Onze werkplaats is ingericht met moderne apparatuur en het juiste gereedschap, zodat wij met de grootste zorg aan uw auto kunnen werken. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK-keuring, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Met onze professionele apparatuur kunnen wij tevens uw auto uitlezen en voorzien van de nieuwste software.

APK Hengelo

Voor een APK Keuring in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres. Indien nodig, kunt u ook zonder afspraak een APK laten uitvoeren.

Vertrouwde APK-keuringen door Autobedrijf J. Beernink.
Autobedrijf J. Beernink is een door de RDW erkend autobedrijf dat de APK-keuringen mag verrichten. Ook voor het afgeven van vrijwaringbewijzen kunt u bij ons terecht.